ONLY AVAILABLE IN SWEDISH (AT THE MOMENT)

Den tidlösa vägen

En pilgrimsvandring till Santiago de Compostela

Av Magnus Fyrfalk

Den tidlösa vägen av Magnus Fyrfalk

Köp, lyssna eller ladda ner boken

MJUKBAND (”POCKET”)  Bäst pris får du hos BoD men den finns även hos Bokus och de andra stora internetbokhandlarna.

E-BOK för nedladdning finns bland annat Bokus och Amazon Kindle

LJUDBOK finns hos alla stora strömningstjänster som t ex Storytel, Nextory och BookBeat. Den kan också köpas för nedladdning hos bland andra Bokus.

Magnus Fyrfalk på el Camino 2011
Magnus Fyrfalk på el Camino 2011

Om Boken

Den tidlösa vägen skildrar Magnus Fyrfalks första vandring på el Camino. En perfekt bok för dig som vill smaka på upplevelsen av att vandra den 80 mil långa pilgrimsleden  och som har den på din ”bucketlist”. 

”En bladvändare”, ”spännande” och ”inspirerande” är vanliga omdömen från läsarna. 

Baksidestexten:

I ”Den tidlösa vägen” skildras pilgrimen Magnus Fyrfalks första möte med El Camino de Santiago de Compostela – den över 800 kilometer långa vandringsleden från franska Pyrenéernas snöklädda berg, till Atlantkusten i Galicien. Hans personliga och målande berättande låter läsaren vandra bredvid honom genom Spanien och ta del av strapatserna, skoskavet, det lokala livet och de själsliga mötena med andra vandrare, och med sig själv. 

El Camino betyder kort och gott ’vägen’, men är så mycket mer än en vanlig väg från en punkt till en annan. Det är en led där människor sökt självkännedom och förändring sedan hundratals år. Idag är den mytomspunna pilgrimsleden till Santiago kanske populärare än någonsin, tack vare människors sökande efter det där extra som kan erbjuda något annat än ekorrhjulet och vardagens jakt.

Om författaren

Magnus Fyrfalk är även ägare av Fyrfalk Content. Vid sidan av sitt arbete som content producer och moderator leder han vandringsresor på El Camino och på skotska Högländerna några gånger varje vår och höst. 

Magnus driver också Fyrfalks Caminoblogg som tjänat som vandringsinspiration sedan 2011. 

Besök bloggen här

Magnus Fyrfalk entering Santiago de Compostela 2022
Magnus Fyrfalk entering Santiago de Compostela 2022

länkar

Besök Fyrfalks Caminoblogg för mer information om vandringar på El Camino och schema för vandringsresor till Camino Francés, Camino Portugues och skotska Höglandet. 

Media

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Den tidlösa Vägen - Sociala medier